Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaatje911 - 22-07-2014 07:58:02
Vrije tijd & Tuin

Stankoverlast in de tuin

De plek waar de voornaamste stank vandaan komt is bestraat, dit is een klein paadje naar de afvalbak, voor ons huis langs. wij wonen in een 2-onder-1 kap, precies op de scheiding met de buren bevindt zich de hemelwaterafvoer, daarvoor staat onze container, tegen het huis aan. precies op deze plek is de stank het hevigst. nogmaals, het komt absoluut niet van de container af. als die ergens anders staat, is de stank net zo erg, mogelijk erger.

het klopt inderdaad, dat wij hier de eerste jaren geen last van hadden, tussentijds is er maar weinig veranderd; dezelfde buren, dezelfde planten in de tuin.

aan de riolering is zeker weten de afgelopen jaren niets gedaan. we hebben naar mijn idee ook geen put in de tuin, nooit kunnen vinden. bij de stoep zit er wel een put.

andere mensen in de straat hebben er geen last van, alleen onze buren en wij. wij het meest omdat de wind veel onze kant op staat.

in de winter ruiken we het niet, alleen op de dagen dat het warm is geweest en daarna heeft geregend.