Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 22-07-2014 09:39:25
Computers & Telefonie

Google chrome

[quote=lekkerisdat schreef op maandag 21 jul 2014, 22:22][quote=gompy2 schreef op maandag 21 jul 2014, 21:27]sluiten.

oké. als de dag daar is dat ook jouw geregistreerde gegevens negatief misbruikt worden, denk dan nog even aan mij, mocht jij de kans dan nog wel hebben, laat dan even weten dat ik toch gelijk had.. (punt)

uiteraard zal ik je https://startpage.com/do/search?q=aluhoedje+praatgroep&l=nederlands">advies opvolgen.

bij de jodenvervolging werdt de informatie uit de registers van de gemeente's en de synagoge's gehaald. hier kan je niet omheen en je kan niet anoniem blijven. dit soort registers bestaan nog steeds.

je online indentiteit kan ook tegen je gebruikt worden, zo kan je in iran of de uae nog steeds zeer grote problemen (doodstraf in extreme gevallen) krijgen als je op sociale media gaat rondbazuinen dat je atheist bent terwijl je daar woont. of in china als je ook maar de verkeerde woorden in een totaal andere context typt sta je al meteen in de kijker. daar moet je dus oppassen met wat je publiekelijk maakt en waarmee je communiceerd.

echter is dit totaal niet van toepassing meer in nederland, deze restricties zijn er niet en met goede reden. het enige wat er echt kan gebeuren is dat er een invasie komt van een andere grootmacht die de gegevens van je facebook profiel of je browserhistorie ergens voor wil gebruiken. in dat geval maakt het echt niks uit of je nou firefox of chrome gebruikt, ze komen er toch wel achter.

ik vind ook niet dat je je moet gaan verbergen, of je minder moet uiten/voorzichtig doen omdat er een mogelijkheid bestaat dat dit ooit gaat gebeuren.
opletten dat je geen spam, virussen etc binnenhaalt staat hier natuurlijk los van.

bron: ik reis zelf voor mijn werk soms naar china, dit soort dingen komen wel eens naar boven tijdens het avondeten enzo. verder heb ik vrienden die expat zijn in uae en ben ik er zelf geweest.
info over iran komt van internationaal reisfora van iemand die claimde zelf uit iran te komen en vertelde dat het een mooi land is waar iedereen welkom is, maar je wel moest opassen met wat je online zegt.