Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 22-07-2014 10:01:49
Vakantie & Reizen

Vindt vakantiehuisje

Inderdaad! alle waar naar zn geld...

vakantieveilingen niet doen! ze werken met een biedmachine die jou steeds overbiedt tot zn een prijsniveau bereikt hebben dat nergens meer over gaat. goedkoop? vergeet het maar. door de speciale voorwaarden ben je misschien nog wel duurder uit.

ik zou zelf nog liever een jaartje overslaan en dan iets knaps huren, dan een week in een aftans huisje met nauwelijks voorzieningen. voor niets gaat de zon op. kijk maar eens naar "red mijn vakantie". zijn ook allemaal mensen die voor een dubbeltje op de eerste rang dachten te zitten.

er zijn genoeg prachtige huisjes te huur. ze kosten misschien iets meer, maar dan heb je er wel een park aan voorzieningen bij. voor kinderen een eldorado.