Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 22-07-2014 11:59:03
Vakantie & Reizen

Annuleren deel vliegreis

Hallo a.woud,

het ligt vaak aan het soort ticket of er al dan niet geannuleerd kan worden.

uit de algemene voorwaarden van vliegticket.nl:

artikel 8 - wijziging of annulering door de opdrachtgever

a. het wijzigen of annuleren van een vliegticket

na boeking is een vliegticket in beginsel definitief geboekt en kan niet meer gewijzigd (naams-, tijds-, datum- en/of bestemmingswijziging) of geannuleerd worden. er zijn echter uitzonderingen waarbij wijziging of annulering wel mogelijk is. als u wilt wijzigen of annuleren kunt u bij de klantenservice van vliegwinkel.nl informatie opvragen over de mogelijkheden en voorwaarden.
indien het mogelijk is uw vliegticket te wijzigen of te annuleren dan dient u er rekening mee te houden dat hier altijd kosten aan verbonden zijn. dit betreft de annulerings- en/of wijzigingskosten die de luchtvaartmaatschappij in rekening brengt. de kosten van de wijziging en/of annulering zijn afhankelijk van de voorwaarden van de gekozen luchtvaartmaatschappij en de voorwaarden van het gekozen vliegticket. vliegwinkel.nl wijst u erop dat de kosten voor wijziging en/of annulering kunnen oplopen tot 100% de prijs van het vliegticket. in sommige gevallen kunnen deze kosten zelf hoger zijn indien de eerder geboekte tariefsklasse niet meer beschikbaar is. ook de administratiekosten die vliegwinkel.nl berekent om de annulering en/of wijziging uit te voeren komen in dat geval voor uw rekening. u dient rekening te houden dat voor het behandelen van een annulering en/of wijziging door vliegwinkel.nl per vliegticket € 50 administratiekosten in rekening wordt gebracht indien het ticket annuleerbaar of wijzigbaar is.

met vr.gr.