Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 23-07-2014 13:44:55
Geldzaken & Recht

Bedrag ten onrechte overgemaakt

Mocht het bedrijf niet direct meewerken, dan zal de bank u waarschijnlijk wel vertellen over welk bedrijf het gaat. lijkt me minder geheim dan de naw gegevens verstrekken van een particulier.
kunt u dat overigens niet zien op uw afschrift?

vervolgens belt u naar het bedrijf en dan vraagt u of deze het bedrag terug stort. stuur voor de zekerheid ook nog een mail/brief waarin u nogmaals het bedrag en uw rekeningnummer vermeldt. vermeld daarin ook de datum waarop het bedrijf het bedrag hoogstwaarschijnlijk van u heeft ontvangen. dus 10 of 11 juni.

een normaal bedrijf zal de betaling op uw rekening terugstorten. en anders kunt u eventueel een incassobureau inschakelen en als het dan nog niet lukt, moet u naar de rechter.