Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

retjudyy
retjudyy - 23-07-2014 14:22:56
Vrije tijd & Tuin

Stankoverlast in de tuin

[quote=kaatje911 schreef op maandag 21 jul 2014, 21:28]de laatste 3 jaar dat wij hier wonen hebben we een probleem dat we de jaren ervoor niet hebben gehad. stank in onze voortuin. in de winter ruiken we het niet. alleen in de zomer en het is niet te harden na een regenbui. het ruikt naar natte hond, een hele muffe geur. visite klaagt ook over de stank bij onze voordeur, erg vervelend.

- onze buurman heeft naar de waterafvoer gekeken, hij werkt bij rioleringsbeheer; niets aan de hand;
- het is op de plek bij onze afvalcontainer, maar die is het niet. die ruikt heel anders en we hebben ook nog eens een nieuwe container omdat de oude stuk was en de geur blijft;
- we hebben geen put in de voortuin;
- ik heb de hele tuin nagelopen om te kijken of er een dood dier lag: niets gevonden en die zou bovendien na 3 jaar wel vergaan zijn als dat het geval was;
- we hebben geen buxus in de tuin, de buren ook niet.

ik ben echt radeloos, ik wil weten wat het is en hoe we het weg kunnen krijgen. bij het warme weer van de afgelopen dagen kan ik geen raam of deur openzetten aan de voorkant. als ik het raam van onze dochter op de eerste verdieping open zet, stinkt haar hele kamer. zie ik iets over het hoofd? weten jullie een oplossing? ik hoop het!!