Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ka
kaatje911 - 23-07-2014 20:56:41
Vrije tijd & Tuin

Stankoverlast in de tuin

Wederom allemaal bedankt voor het reageren. er is helaas nog niets langsgekomen waarvan ik vermoed dat het dat kan zijn, hooguit het plassen/sproeien van dieren. ik zie alleen bijna nooit dieren in onze tuin en het is ook geen ammoniak geur.

de geur zit duidelijk bij het straatwerk, niet bij het deel aangelegde tuin met planten. in die hoek zit ook een ontluchtingsrooster in de muur. ik heb hier aan geroken en dit is niet de geur die we ruiken.

doordat het bij de stenen is, kan ik er ook niet inprikken, of ik moet het straatwerk weghalen. vandaag is het wel warm, en deze kant bevindt zich op het zuiden, maar dan ruik je niets. pas als het weer gaat regenen wordt het gruwelijk. maar het lijkt op alles behalve op rioleringslucht!!