Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

de
dedilo - 23-07-2014 22:57:10
Auto & Vervoer

Incasso bureau wijzigd naam op factuur om gelijk te halen

Sorry tijger1 mijn woordenboek op ipad verandert wel eens wat en had het nu niet gezien.

bedankt voor alle antwoorden, en hutch ik verwacht ook niet dat madam zich hier niet laat zien, en al doet ze dan wel dan idd ga ik filmen en woon klem bij een bureau van politie kunnen ze haar meteen inladen, dus daar maak ik me niet al te druk om. maar gewoon het feit dat ze dat mailt vind ik behoorlijk intimiderend en mag ik naar mijn inziens ook zien als bedreiging.

het volgende is letterlijk overgenomen uit haar schrijven.


. ik laat u hierbij weten dat als u niet per omgaande de openstaande vordering voldoet ik cliënt het advies ga geven om aangifte bij de politie te doen van oplichting en als cliënt dat niet wil, dan zorg ik er persoonlijk voor. indien nodig zal ik ................ ophalen om bij u op bezoek te gaan en te laten bepalen of hij met u of uw contact heeft gehad.

de naam van client in kwestie laat ik uit respect weg ivm privacybescherming. en ik laat jullie weten nooit contact te hebben gehad met degeen die dit heeft aangemeld

wat ik ook erg raar vind is dat mevrouw zelfs een client onder druk wil,gaan zetten om aangifte te doen terwijl client dat niet eens kan omdat ze mij nooit ontmoet heeft