Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 24-07-2014 16:10:11
Geldzaken & Recht

Betrouwbare bewindvoerder

Als je te maken hebt gehad met de deurwaarder of wanneer je je bv als natuurlijk persoon failliet hebt laten verklaren, kun je in aanmerking komen voor de wsnp (wet schuldsanering natuurlijke personen). de gemeente laat bij ons de uitvoering doen door sociaal.nl. iedereen kan hiervoor in aanmerking komen. alleen wanneer je je niet houdt aan de gemaakte afspraken gaat het feest niet door. het is een strak regime, en terecht. u heeft immers veel partijen benadeeld door uw slechte betaalgedrag.

er is dan nog een herkansing mogelijk, maar hoe het zit met de tijdstermijn er tussen weet ik niet. ik weet wel dat wanneer je de kans bij de gemeente verpest het echt aan jezelf ligt. als zelfs oplichters met over de 150 schuldeisers er voor in aanmerking komen, is het op zn minst opmerkelijk te noemen, dat ts het daar niet redt.
ter informatie: ik ben zelf een van die schuldeisers, dus ik weet waar ik over spreek.

als je met een particulier bureau in zee wilt gaan, zou ik in ieder geval terdege onderzoek doen naar hun staat van dienst. het is keiharde business. zij willen aan u verdienen, niet meer en niet minder. barmartige samaritanen zijn het niet in ieder geval.