Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 24-07-2014 21:31:08
Elektronica & TV

Retourneren mediamarkt

Dit is wat u mag doen met een product binnen de 14 dagen bedenktijd.

art 6:230s lid 3 bw

3. de consument is slechts aansprakelijk voor de waardevermindering van de zaak als een behandeling van de zaak verder is gegaan dan noodzakelijk om de aard, de kenmerken en de werking daarvan vast te stellen. de consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van de zaak wanneer de handelaar heeft nagelaten om overeenkomstig 230m lid 1, onderdeel h, informatie over het recht van ontbinding te verstrekken.

de zaak is in dit geval de koelkast. u kunt hem dus terugsturen binnen 14 dagen. u heeft de werking ervan vastgesteld en dat mag. zonder stekker in het stopcontact kunt u nl de werking er niet van vaststellen en u mag de werking vaststellen binnen de bedenktijd. ik neem aan dat u geen voedsel in de koelkast heeft geplaatst, want dan houdt het terugsturen op.

ik heb daar al contact over opgenomen met de stichting thuiswinkel, want hun voorlichting naar hun leden toe is op dat punt niet goed. ik kreeg antwoord van een jurist en die ging ernaar kijken. maar je weet hoe dat gaat, men doet niets.

neem daar eens contact op en leg de klacht over mm bij ze voor.
klik http://www.thuiswinkel.org/klachten-en-advies/klachtenbemiddeling">hier

wel interessant hoe ze daar mee om zullen gaan.

verder wil ik u wel waarschuwen, de nieuwe koelkasten maken allemaal een raar kreunend geluid. dat heeft met een nieuw koelingssysteem te maken. en waterpas zou toch te doen moeten zijn lijkt mij.

neem ook contact op met juridisch loket om u te sterken in uw strijd met mm.

klik https://www.juridischloket.nl/">hier