Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sy
sylgin - 24-07-2014 20:23:49
Voeding & Gezondheid

Nationale slijtersbon

[quote=hutch schreef op donderdag 24 jul 2014, 19:36]jammer dat er slijterijen zijn, die, hoewel zij zich hebben verbonden aan de regels voor het innen/aannemen van dergelijke bonnen (dus in ieder geval tot 1 oktober 2014), nu te belabberd en bang zijn om deze nog aan te nemen.

dit zegt alles over dat 'bedrijf'. nooit meer naar die slijters gaan.
hopelijk kost deze opstelling hen vele klanten.

en hen om een reactie te vragen..... dat is vergeefse moeite. dat durven zij toch niet.
wat een onzin,alleen maar omdat een slijterij of meerder slijterijen een bon niet meer aannemen zou ts deze moeten vermijden de volgende keer
als niet 1 slijterij ze aanneemt in de buurt dan heeft ts toch echt een probleem.
de meeste mensen zullen gewoon betalen en niet met een bon,dus die hebben geen last ervan dat de slijterij de bonnen niet aanneemt.

ts,weet je wel zeker dat die slijterijen ook echt aangesloten zijn bij de bon?
ik probeerde net mijn postcode en de slijterijen die genoemd worden bestaan al heel lang niet meer...dus echt bij de tijd is die informatie niet.