Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 24-07-2014 21:42:05
Auto & Vervoer

Sparta ion fiets

Uw verhaal gaat wel erg snel. dus ik hoop dat ik het goed heb begrepen.

in principe is de dealer het aanspreekpunt voor u, daar heeft u de overeenkomst mee, ook al heeft u ook een garantieovereenkomst met sparta.
misschien zijn er nog wel mogelijkheden voor letselschade in deze, omdat het een onveilig product kan zijn geweest. als die hoger is dan €500 euro moet u daarvoor bij sparta zelf zijn. klik http://www.consuwijzer.nl/thema/onveilige-producten">hier
het is alleen niet helemaal duidelijk waarom uw vrouw is gevallen, omdat ze nu zelf moest trappen, of omdat er weer een uitval was. heeft de monteur in dat dorp er verder nog aan zitten knutselen?

zet uw verhaal klik http://www.rechtswinkel.nl/">hier nog eens neer, eens zien hoe letselschade juristen hierover oordelen.