Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 25-07-2014 16:59:09
Voeding & Gezondheid

Rekening

[quote=tijger1 schreef op vrijdag 25 jul 2014, 16:46]als uw zuster in griekenland voor ziektekosten verzekerd is, kan zij die nota bij haar verzekering declareren. of anders had zij wellicht een reisverzekering.

ja die nota moet betaald worden.

maar je kan toch op een reisverzekering niet claimen als je gewoon in griekenland woont? althans, ik neem aan dat wonen/reizen 2 aparte zaken zijn. voorbeeld: ik ga niet in nederland op reis (naar het buitenland, dus heb ik ook geen reisverzekering. ja, mensen die altijd reizen hebben een doorlopende reisverzekering. ga me nu eigenlijk afvragen: kwam die rekening nu uit griekenland of uit nederland (wat ik me niet kan voorstellen: ze is niet in nederland verzekerd. weet 't even niet hoe vork aan steel zit.