Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ekiem
ekiem - 25-07-2014 17:55:04
Computers & Telefonie

Wie adviseert laatste der mohikanen over aanschaf mobieltje?

Sorry, ik heb het niet goed uit gelegd. ik zit al ruim 15 jaar bij t-mobile en je kon inderdaad mobiel opwaarderen toen destijds vanaf 5 euro.
maar goed, in de tussentijd heb ik met al dat opwaarderen ondertussen voor 50 euro verbeld !!!!!! toen die actie er was heb ik hen hierover gebeld want ik betaalde per minuut toch al 35 cent. dat was dus vorig jaar en ik zat toen op 40 euro. ik heb toen op gewaardeerd en......bingo , ik zat op 50 euro en kan voortaan voor 9 ct per min bellen.

ach ik weet best dat dit allemaal goedkoper zal kunnen maar met zo'n sim only abbo ben je na een maand je minuten kwijt.
in mijn geval ben ik dus 12 maanden van 2, 50 euro = 27, 50 per jaar. nu is dat 2× 10 euro per half jaar =20 euro.

ik bel gewoon erg veel en vaak vast en dat mobieltje heb ik alleen om in nood te kunnen bellen. vandaar dat ik eens per half jaar een reden moet bedenken om te bellen ( mobiel) .

ekiem