Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 25-07-2014 21:32:28
Geldzaken & Recht

Kosten storten geld


wat is geld storten?

geld storten op uw betaalrekening
storten in een stortautomaat op een ing-kantoor of op een ing-servicepunt
aan een balie van uw ing-kantoor, indien dat kantoor over een kasbalie beschikt

geld storten in een stortautomaat

met uw betaalpas kunt u afstorten in een stortautomaat. hierbij kunt u ongesorteerd biljetten (maximaal 200 biljetten per storting) en munten afstorten tot een bedrag van € 15.000. dezelfde dag kunt u over uw gestorte geld beschikken.
geld storten aan de balie van een ing-kantoor

u kunt ook geld storten aan de balie van een ing-kantoor. bij stortingen boven de € 15.000 moet u zich legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. en u kunt maximaal 200 biljetten per keer storten. munten afstorten aan de balie kan alleen via muntzakjes. deze kunt u gratis afhalen bij uw ing-kantoor. een storting kost € 0,30 per muntzakje.

u kunt per betaalrekening zes keer per kalenderjaar kosteloos contant geld op uw eigen rekening storten bij een ing-kantoor. vanaf de zevende storting betaalt u € 5 per storting. dit geldt zowel voor stortingen aan de balie als voor stortingen via de stortautomaat. per 1 mei 2014 geldt dit ook voor de studentenrekening. dit tarief geldt niet voor kinderen en jongeren.

waarom ga ik betalen voor het storten op mijn eigen rekening?

het verwerken van contant geld brengt hoge kosten met zich mee. hierbij gaat het bijvoorbeeld om de kosten van beveiliging, transport en controle van munten en bankbiljetten. onze stortingsapparatuur bevat hoogwaardige technologie. het onderhoud dat hierbij hoort plus het doorlopend legen van de automaten en controleren van het geld worden steeds duurder.

wij willen u de mogelijkheid blijven bieden contant geld te kunnen storten en opnemen op alle ing vestigingen. daarom kunt u tot 6 keer per kalenderjaar gratis storten. deze 6 gratis stortingen zijn voor de meeste klanten voldoende omdat meer dan 95% zelden of nooit contant geld op de eigen rekening stort.
(bron:ing)

wees blij dat je nog steeds gratis je geld weer kunt opnemen. ;-)