Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 25-07-2014 22:01:43
Garantie & Verzekeringen

Cak confisceert mijn aow

@carola.83

ik was daar toentertijd ook heel verbaasd over, om het vriendelijk te zeggen. ik heb toen een officieel bezwaar ingediend en het is teruggedraaid, er werd wel verwezen naar een wet die van toepassing zou zijn, ik zou een officiële beschikking krijgen. dat gebeurde niet, maar de svb maakte de aow wel weer gewoon over op de rekening van mijn moeder. het was dus maar één maand van toepassing geweest.

maanden later heb ik de svb gebeld en gevraagd waar die beschikking bleef en welke wet er dan van toepassing zou zijn.

ik kreeg excuses van die medewerker. die bleek toevallig vlakbij mij in de buurt te wonen en 's avonds bracht hij de beschikking langs en een uitdraai van die wet.

ik had de svb ook uitgelegd waarom ik bezwaar maakte. ik had een dik dossier vol fouten van het cak. hoe het met de wajongers zit, geen idee. ken niemand met wajong met verbkijf.