Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hutch
hutch - 26-07-2014 14:51:44
Computers & Telefonie

Groupon behandeld klanten schandelig

Onvoorstelbaar dat iemand nog zaken doet met dat clubje van groupon.

iedereen moet nu toch langzamerhand weten dat zaken doen met groupon zéér grote risico's met zich meebrengt....

leest u eens wat http://nl.wikipedia.org/wiki/groupon]istrongwikipedia/strong[/i"> over dat clubje van groupon schrijft........:

"het bedrijf werd door accountants op de vingers getikt toen bleek dat het in 2011 tijdens de beursgang onjuiste omzetcijfers had gebruikt. begin 2012 moest het bedrijf voor de tweede keer zijn cijfers aanpassen. ook qua marketing zocht het bedrijf grenzen op met onder andere een reclameboodschap tijdens de rust van de superbowl, waarin acteur timothy hutton zei: "the people of tibet are in trouble. their very culture is in jeopardy. but they still whip up an amazing fish curry." groupon haalde uiteindelijk de reclame van de buis toen bleek dat deze door een grote groep mensen als kwetsend werd gezien.
door consumenten zijn al veel klachten tegen groupon ingediend. klanten ontvangen niet altijd waarvoor ze betaald hebben. bovendien krijgen ze hun geld niet terug wanneer de aanbieding niet doorgaat. veel aandeelhouders haken hierdoor af, waardoor het aandeel groupon sterk in waarde is gedaald.
ook ondernemers die kortingen aanbieden, hebben regelmatig klachten over groupon, omdat aan hen grote winsten en veel klanten worden beloofd, terwijl er in werkelijkheid vaak alleen maar verliezen worden geleden. vanwege deze vorm van misleidende reclame werd groupon in februari 2012 op de vingers getikt door de reclame code commissie"

en met dit malafide clubje doet iemand zaken?? nou, sterkte dan!