Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 27-07-2014 12:06:29
Vrije tijd & Tuin

Opzegging sportschool abonnement

De voorwaarden van deze sportschool zijn echt absolute flauwekul. u heeft ruim van te voren opgezegd en dat de eigenaar dan op vakantie is, dat is zijn eigen zaak. het zit zo, na de eerste contractsduur mag u per direct opzeggen, waarbij een maximale termijn van 1 maand mag worden berekend als het contract over is gegaan in een contract voor onbepaalde duur.

dus 1 juli opzeggen, dan per maximaal 1 augustus is het contract afgelopen. zo staat het in de wet. dus na uw 10 maandencontract mocht u per direct opzeggen, waarbij er vanaf dat moment nog maximaal een maand opzegtermijn geldt. dat er dan toevallig geen lessen zijn doet daar verder niets aan af.

het is sowieso al twijfelachtig of deze constructie zo mag met die 2 maanden stop en dan toch een verlenging voor onbepaalde duur. ik vermoed van niet.

stuur heb een mail met dat u de vordering betwist en dat u een eventuele gang naar de rechter met vertrouwen tegemoet zien.