Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ridder_1
ridder_1 - 28-07-2014 12:05:17
Voeding & Gezondheid

Gratis scheerset.nl

Over dit bedrijf zijn veel meer problemen te lezen op diverse consumentensites.
u heeft wel niets besteld maar blijkbaar wel uw naam en adres opgegeven en bent akoord gegaan met hun alg. leveringsvoorwaarden.
u heeft ook niet binnen 14 dagen gereageerd anders had u meer voor deze set moeten betalen!!

voortaan niet meer op deze nep -aanbiedingen ingaan en gewoon in de winkel kopen. deze bedrijven profiteren van uw gemak en luiheid omdat u niet goed de alg. leveringsvoorwaarden leest !! ik ben bang dat u moet betalen een dure les !!
zie onder hun voorwaarden. zeg als een speer op volgens hun voorwaarden anders krijgt u nog meer toezendingen gestuurd !
-------------------------------------
de website wordt uitgegeven door online product service, geregistreerd bij de nederlandse kamer van koophandel onder nummer 01182663 te kantore groningen, nederland en het btw nummer van online product service is nl822437697b01.

online product service is schriftelijk te bereiken op het volgende adres:

online product service
postbus 552
9700an groningen

alle op de website of in de emails van gratis-scheerset.nl weergeven informatie, merken, figuratief of niet, afbeeldingen, logo’s (hierna: ‘details’ ). zijn beschermd door intellectueel eigendomsrecht, geregistreerd of niet, toebehorend aan online product service en/of aan derden. het vermelden van details op de website verleent in geen enkele manier gebruiksrecht. het is zonder toestemming van de rechthebbenden niet toegestaan de op de website getoonde details te gebruiken.

u kunt zich twee weken lang laten overtuigen van de kwaliteit van de gratis-scheerset.nl producten. hiervoor betaalt u enkel de verzend- en verpakkingskosten van 3,90 euro inclusief btw en verzendkosten.

de leverdatum van uw proefpakket met daarin een scheerset is de ingangsdatum van de proefperiode, welke 14 dagen telt. na het verstrijken van de proefperiode ontvangt u automatisch elke twee maanden een vervolgzending met 6 nieuwe scheermesjes. u betaalt hiervoor slechts 14,90 euro per zending. dit bedrag wordt, tot wederopzegging, middels automatische incasso van uw bankrekening afgeschreven. wanneer u geen vervolgzending wenst te ontvangen, dan kunt u onze klantenservice hiervan tijdens uw proefperiode op de hoogte stellen. dit kan via het contactformulier op onze website www.gratis-scheerset.nl.

het welkomstpakket is alleen gratis indien u ook minimaal 1 vervolgzending van ons wilt ontvangen. wilt u enkel het welkomspakket ontvangen dan betaalt u €9,90 of u kunt ervoor kiezen om het pakket binnen 14 dagen gratis retour te sturen. wij accepteren enkel retouren die ongebruikte scheermesjes bevatten. op deze manier kunt u de kwaliteit van de producten testen, zonder direct een vervolgzending bij ons af te nemen.

gratis-scheerset.nl draagt zorg voor de zorgvuldige levering van de pakketten. indien een pakket verkeerd of onjuist bezorgd is zullen we contact met u opnemen om een nieuwe zending te versturen. mocht u toch niets hebben ontvangen, dan dient u uiterlijk 7 kalenderdagen na uw incasso, contact met ons op te nemen. we zullen dan onderzoeken waarom het pakket niet is geleverd door postnl.

ontbinding
de overeenkomst wordt ontbonden indien u dit aangeeft per mail, brief of contactformulier op onze website. de overeenkomst wordt automatisch ontbonden indien u het vaker dan twee keer nalaat om te betalen.

meer informatie
voor meer informatie over onze diensten verwijzen wij je door naar onze website: www.onlineproductservice.nl