Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 28-07-2014 12:19:24
Voeding & Gezondheid

Gratis scheerset.nl

Ik heb even de site bekeken https://www.gratis-scheerset.nl/">klik en zoals zij te werk gaan, mag niet. dus niets betalen!!

lees dit even van consuwijzer door

klik http://www.consuwijzer.nl/thema/proefpakket-en-vervolgzendingen">hier

waaronder:

de ondernemer verwijst naar een brief of naar zijn algemene voorwaarden. hierin zou staan dat ik vervolgzendingen zou krijgen. moet ik nu toch betalen?

soms ontvangt u bij het proefpakket een brief. in deze brief staat bijvoorbeeld dat u contact moet opnemen als u geen vervolgzendingen wilt. u moet het de ondernemer dan zeggen dat u niets meer wilt ontvangen. dit mag niet. u hoeft alleen akkoord te gaan met de vervolgzendingen als u daarmee nadrukkelijk hebt ingestemd.

het kan ook zijn dat de ondernemer naar zijn algemene voorwaarden verwijst. in de algemene voorwaarden staat dan bijvoorbeeld dat u ook vervolgzendingen krijgt. ook dit is niet voldoende. ook niet als u een vinkje hebt gezet op een website dat u de algemene voorwaarden hebt gelezen. of als u hebt aangevinkt dat u akkoord ging met die voorwaarden. de vervolgzendingen moeten echt onderdeel uitgemaakt hebben van het aanbod waar u op in bent gegaan.