Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 28-07-2014 14:18:30
Auto & Vervoer

Tablet slecht opstart en afsluit

Kijk eens http://www.gebruikershandleiding.com/samsung-gt-p5210-galaxy-tab3/handleiding-5-515286.html">klik hier bij de post van 27-6 (bijna onderaan) over niet opstarten dat dat met aansluiten op de netvoeding wel gaat, maar mogelijk had u dat al geprobeerd.
als alleen met uw tab de wifi niet goed werkt en bij anderen wel, dan zou het aan de tab kunnen liggen.
ik zou overigens met de tab z.s.m. terug naar de verkoper gaan omdat hij nog in de garantie zit, en door of via hen de problemen laten oplossen, ook gezien het resetten niet helpt. misschien nog 1 keer terug naar de fabrieksinstellingen proberen?

over uw laptop met vista had ik begrepen dat hij weer goed werkte: http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/vraag/vadetail/chromebook/?vhash=c749c73j">klik hier voor de vraag van december over het eventueel aanschaffen van een chromebook en de reacties.
u kunt bijv. uw laptop opnieuw (laten) installeren/terug naar de fabrieksinstellingen (laten) zetten als die verder nog in orde is. dan wel eerst een back-up maken. ik heb de indruk dat u hoofdzakelijk softwareproblemen ermee had. voor hulp en advies daarbij zou u naar een spreekuur van seniorweb kunnen gaan. ze hebben vaak spreekuren in de bibliotheek of een sociaal centrum, of ze eventueel bij u thuis kunnen laten komen.
zelf zou ik nooit een chromebook aanschaffen maar dan weer voor een gewone laptop gaan en aanbiedingen in de gaten houden en dan de informatie over die laptops op internet opzoeken, vooral op problemen ermee zoeken of klachten erover.
als de camping niet al te ver van uw woonadres zit dan zou ik de tablet naar de verkoper brengen en de laptop van huis ophalen.