Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 29-07-2014 16:54:13
Auto & Vervoer

Ov chipcard met ns

[quote=tonyvanwaas schreef op maandag 28 jul 2014, 20:35][quote=lekkerisdat schreef op maandag 28 jul 2014, 19:51]voor de duidelijkheid; je wilt eigenlijk zeggen dat je dan aan de verkeerde kant van de poortjes 'uit' checkt, en dit dan 20 euro kost?
ja er zijn incheckpoortjes en uitcheckpoortjes (in amsterdam) gebruik je per ongeluk de incheckpoort omdat je niet goed kijkt op het display, dan check je weer, nogmaals in en ga je naar huis. in kleinere plaatsen staan incheckpaaltjes zoals in zandvoort, daar kan je op in én uitchecken.
maar.... dan check je dus nergens meer uit en is het incheckbedrag van 20 euro er af, dat kan je dan weer terugvragen, dat is toch veel werk.

bedankt voor de waarschuwing. ik heb dit overigens nog niet opgemerkt en ik woon in amsterdam. in mijn beleving zijn er alleen in- en uitcheckpaaltjes bij de ingang van het station en bij het ij.

maar ik zal er een volgende keer dat ik met de trein reis eens op letten.