Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 29-07-2014 20:03:04
Vakantie & Reizen

Gasprijs camping vaste plaats

[quote=tijger1 schreef op maandag 28 jul 2014, 12:35]het is een hele vrijgevochten branche, waarbij men kan vragen wat men wil en als het de klant niet bevalt, dat is daar de poort en kunt u vertrekken met uw hele spul en dan wel alles volgens de regels achterlaten, anders volgt er nog een rekening.


dat is geheel waar, behalve als de camping is aangesloten bij de recron.
de recron-voorwaarden zijn http://www.recron.nl/lid-worden/recron-voorwaarden">hier te vinden. is de camping lid van de recron en voldoet de camping er niet aan, dan wordt je al snel in het gelijk gesteld als je naar de geschillencommissie stapt.

is de camping geen lid van de recron, dan ben je inderdaad aan de goden overgeleverd.
en ik kan het weten, want ik heb al eens een kort geding (plus kantonrechtzaak) alsmede hoger beroep gevoerd tegen een camping. geen poot om op te staan!