Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tijger1
tijger1 - 30-07-2014 14:55:58
Geldzaken & Recht

Compensatie elektra

[quote=blackjes schreef op woensdag 30 jul 2014, 13:43][quote=tijger1 schreef op woensdag 30 jul 2014, 12:29]een gemeente die per bewoner € 108 per jaar vergoed voor het opladen van een scootmobiel? ze leken wel gek.

dat opladen kost nauwelijks wat.

en in die flat zullen wel heel wat scootmobielgebruikers zijn, dus wat maakt dat dan nog uit per persoon?

ook degene die op de begane grond woont betaalt bijvoorbeeld voor de lift. wat dan nog.


ik heb niet veel aan een dergelijk antwoord tijger1. allemaal gissingen. de gemeente betaalt niet zomaar een bedrag. en "er zullen heel wat scootmobielgebruikers wonen" zou de kosten alleen maar hoger maken. en de beganegrondbewoners betalen juist niet voor de lift.
nee...........een antwoord van niks!!!


jammer.

ik ken veel mensen met een scootmobiel die in verschillende gemeenten wonen. geen één krijgt van zijn gemeente € 108 voor het stroomgebruik.

de andere bewoners hebben daar dan wel jarenlang voordeel aan gehad. als gevolg van het doorbetalen van die bijdrage van de gemeente waren de algemene kosten in de flat een stuk lager. want dat elektra gebruik kost zeker niet meer dan € 25 per jaar.

en nu moet u dan een beetje gaan betalen voor die scootmobielgebruikers. jammer dan.