Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 30-07-2014 15:31:07
Garantie & Verzekeringen

Bewuzt ziektekostenverzekering

[quote=tijger1 schreef op woensdag 30 jul 2014, 15:17]we dwalen af, maar dat maakt niet uit. iedereen die in nederland werkt moest een burgerservicenummer hebben.

we dwalen enorm af :-)
nee, iedereen die in nld werkt heeft een sofi-nummer. een burgerservicenummer is voorbehouden aan burgers, ondanks dat voor het gemak de sofi-nummers hetzelfde zijn als de burgerservicenummers. het verschil is heel duidelijk op een paspoort. jij hebt als inwoner van nld je bsn in je paspoort staan, ik heb als inwoner van dl een nederlands paspoort zonder bsn. tsja, dat 1 europa is allemaal niet zo gemakkelijk als het lijkt. toen ik verhuisde werd ook mijn digid afgenomen, want ik heb geen bsn meer. en als je dan ook nog een uitkering uit nld krijgt, dan kun je dus niet inloggen met je digid :-) er lopen nu wel proeven met vrijwillige digid's overigens, maar die zijn dus niet verplicht, want je moet daarvoor een mobieltje hebben dat zowel sms-jes kan ontvangen in nld als in het woonland en niemand kan verplicht worden zo'n mobieltje aan te schaffen. europa is 1 groot experiment wat dat aangaat...