Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 30-07-2014 15:45:20
Geldzaken & Recht

Onterecht geld ontvangen, vrij direct beslag gelegd op mijn rekening en nu fors extra betalen.

Wat een idiote gang van zaken. dit was een onverschuldigde betaling. ook nog eens de fout van een ander en nog maar zo kort geleden.
en dat die beslaglegging zomaar is goedgekeurd door de bank? u hoeft vanzelfsprekend niet die 1500 euro te betalen voor advocaatskosten e.d. ik neem aan dat u schriftelijk heeft betwist dat u de eerste aanmaning heeft ontvangen. wel moet u vanzelfsprekend het bedrag dat aan u is overgemaakt betalen.

wat ik u aanraad is met het juridisch loket te overleggen wat nu het beste te doen.

klik https://www.juridischloket.nl/">hier

en mocht u juridische hulp willen inschakelen, dan is deze juriste klik http://www.rechtswinkel.nl/profiel/3791/jurist/monique-ferwerda.html#tab:mijn-kantoor">hier erg goedkoop.

u kunt op rechtswinkel.nl klik http://www.rechtswinkel.nl/">hier ook nog een keer gratis uw vraag stellen, misschien doen ze u meteen al zulke goede ideeën van de hand dat u niet eens meer juridische steun nodig heeft. u heeft met een lepe advocaat te maken, die hoopt op de naïviteit van een ander, helaas.

over welke bank heeft u het? want dit klinkt ook niet erg netjes dat ze eerst vermelden dat ze per 30 juli de naam bekend gaan maken en het vervolgens al veel eerder doen.

zijn we allemaal gewaarschuwd voor deze bank.