Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
handtasje1989 - 30-07-2014 17:44:24
Geldzaken & Recht

Hypotheek

Hallo, na enige tijd ben ik weer terug. ik heb vandaag een mail gekregen van de advocaat waarbij er een afspraak voor aanstaande woensdag is ingepland voor een rechtzaak.

ze hebben een berekeing opgesteld van de woning 200.000 duizend is de woning waard en ik ben mijn expartner 17.000 euro verschuldigd.

ik weet niet hoe ze aan die bedrag komen en nog iets in de convenant staat dat het vrouw akkoord gaat om de helft van de schuld te betalen dit hebben ze ook geschreven eerder hadden wij die afspraak gemaakt ja omdat we natuurlijk aansprakelijk waren voor de woning samen.

maar hoever is nu mijn kans dat ik deze zaak kan winnen?, ze hebben geschreven dat ik niet mee werk ik werk wel mee zodra hij de verschuldigde bedrag ook overneemt zei ik .

wat moet ik nu doen?