Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vi
vincent32 - 30-07-2014 19:51:55
Geldzaken & Recht

Onterecht geld ontvangen, vrij direct beslag gelegd op mijn rekening en nu fors extra betalen.

Het is in dit geval inderdaad een vervelende bijkomstigheid dat ik onlangs verhuisd ben. en dat de bank hier niet helemaal fair handelt is wellicht niet van belang voor deze casus, omwille van het feit dat de bank toch niets kan doen in verband met een beslaglegging. zij zijn verplicht om dit toe te laten veronderstel ik. zo leggen zij dit in ieder geval uit in een brief van hun.
de enige manier hoe de persoon die de transactie gedaan heeft, aan mijn emailadres is kunnen komen, is via de bank. ik weet zelfs wie hiervoor verantwoordelijk was. de contactpersoon van de storter bij zijn lokale bank. ik heb deze mevrouw nadien opgebeld en die vertelde doodleuk dat ze deze gegevens moest doorgeven omdat ze op vakantie ging. vreemde zaken allemaal.

ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ik krijg van onder in mijn buik het gevoel dat eenieder in deze rechtstaat gelijk is, maar toch een beetje meer voor diegene met een groot saldo, dan voor de persoon met een wat lager saldo. or at least, zo denken ze bij de abn.