Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
manwijf - 31-07-2014 08:49:55
Geldzaken & Recht

Herrie

Je hoeft geen uitzonderlijk gehoor te hebben om buren van de overkant of van 3 a 4 tuinen verder op te horen! ik hoor de schreeuwende kinderen van de overkant ook achter in de tuin. geluid van anderen m.n. irritant geluid als gillen en schreeuwen, te luide muziek, te hard praten en voortdurend (namaak) lachen en niet te vergeten bellen (!) is niet prettig om naar te luisteren. een keer kan alles, maar elke dag weer het zelfde liedje word je knetter van.

het is de tijd: niemand wil meer rekening met elkaar houden. wij woonden vroeger in een kinderrijke buurt, maar hadden nooit last van elkaar. kon je heerlijk rustig in de tuin zitten. ik zou dan ook geen hoop hebben, dat dit ooit over zal gaan.

op dit forum hoef je overigens niet op veel steun te rekenen...