Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 31-07-2014 10:41:52
Huishouden & Energie

Ongevraagde kosten door ophalen kat van de straat, mag dat?

[quote=sjob schreef op donderdag 31 jul 2014, 09:47]laat zeggen dat moet je in gevkomen om die hoort beklend te zijn met

ik heb echt 5 minuten zitten puzzelen, maar ik heb geen idee wat u met deze laatste zin bedoelde te zeggen.

@ts: tsja, of het allemaal zomaar mag? juridisch gezien zou je de dierenambulance aan kunnen klagen voor gijzeling. zij pakken immers dingen op van de straat (huisdieren zijn volgens de wet zaken/dingen) die niet van hen zijn en eisen dan ook nog losgeld voordat ze die zaken/dingen terug geven.
aan de andere kant weten we allemaal dat de dierenambulance het beste voor heeft met die beestjes en een goede taak vervullen, vooral voor die mensen die hun beesten (zaken/dingen) niet goed behandelen.
ik zou zeggen: pluim voor het werk van de dierenambulance en betaal nu gewoon die paar centen, al was het maar omdat zij wel het goede met uw huisdier voor hebben. overleg even met de dierenambulance zodat ze de volgende keer weten dat het uw kat is.

een buurman vond het leuk strychnine in vlees te stoppen om mijn kat te vermoorden. de kat heeft het overleeft. die mensen heb je nu eenmaal.