Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

forever-nl
forever-nl - 31-07-2014 19:00:02
Computers & Telefonie

Office 2003 naar 2007, windows 7

Dag tiki,

voorafgaande aan een update/upgrade is het verstandig een back-up te maken van de gegevens, in principe zullen deze worden overgenomen via opties tijdens de installatie van een nieuwe versie maar er kan altijd iets mis gaan. dit kan bij outlook 2003 via het menu 'bestand', en vervolgens de optie 'importeren en exporteren', en dan 'exporteren naar bestand'.

vervolgens kunt u de update/upgrade uitvoeren. in principe is het meestal wel mogelijk twee versies van office naast elkaar te draaien. maar erg praktisch is het meestal niet (menu's en dergelijke in windows verkenner worden verwarrend). daarbij is er sinds april dit jaar geen ondersteuning meer voor office 2003, microsoft brengt geen veiligheidsupdates meer uit.

groetjes en succes!

forever-nl