Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 01-08-2014 12:39:49
Auto & Vervoer

Het recht van de sterkste?

Wat is de naam van die rechtsbijstandverzekering? daar moet je dus niet bij zijn.
naming en shaming helpt vaak wel!

als uw schoonvader nog niet heeft betaald:

vertel uw verhaal nog een keer, daar geven juristen en advocaten gratis advies.

klik http://www.rechtswinkel.nl/">hier en vraag daar (gratis) hoe zij dit beoordelen.

mochten zij wel een goede zaak voor uw sch. zien, dan daar meteen mee naar de rbv. gewoon het antwoord van professionals uitprinten en daarmee de rbv onder de neus wapperen.

wil de rbv toch niets voor uw sch. doen dan kunt u eventueel zelf een jurist inschakelen die uw sch. wil helpen met de verdediging. dat hoeft dan niet eens zo veel te kosten, want de aanvankelijke proceskosten zijn voor de eisende partij. er hoeft in feite alleen maar te worden gereageerd. soms voorkomt een goede pittige brief van een jurist zelfs de gang naar de rechter!
bijv. deze http://www.rechtswinkel.nl/profiel/3791/jurist/monique-ferwerda.html">klik schijnt erg goedkoop te zijn.

een gewone jurist is veel goedkoper dan een advocaat, maar dit kan alleen als dit een zaak is voor de kantonrechter, dan mag het bedrag waar het om gaat maximaal 25.000 euro zijn.