Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
boosje - 01-08-2014 14:06:06
Geldzaken & Recht

Huurcontract

Ik zou in ieder geval voor het verstrijken van de zes maanden het appartement ontruimen, de sleutels inleveren en op tijd de eventueel bestaande automatische incasso storneren. reeds afgeboekte onterecht afgeschreven bedragen meteen terughalen via de bank, het geld dat in jouw zak zit moet een ander er eerst uit zien te halen! zorg dat ze alleen de huur voor de afgesproken zes maanden werkelijk krijgen of hebben gehad. toekomstige incasso's (ze zullen mogelijk proberen om de volgende zes maanden te incasseren) kun je via de bank laten blokkeren. de bank blokkeert dan het rekeningnummer waarlangs de incasso's werden gedaan. je hebt dan waarschijnlijk nog wel een probleem om de borgsom terug te krijgen. zorg dat de flat piekfijn en brandschoon wordt opgeleverd, dan hebben ze geen excuus om de borgsom vast te houden.
succes, in het ergste geval moet je naar de kantonrechter, dat kan zonder advocaat, maar als je zelf geen of weinig juridische kennis hebt zou ik op z'n minst een goede jurist raadplegen.