Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sw
swat1500 - 01-08-2014 18:54:25
Auto & Vervoer

Het recht van de sterkste?

Er moet wel worden gewaakt voor te snel partij trekken. dat ts zijn (versie van het) verhaal hier neer zet impliceert niet automatisch dat dit dan ook de juiste versie van het verhaal is.

als de andere partij meent dat de schoonvader van ts een verwijt valt te maken omtrent de gang van zaken bij de verkoop van de boot dan heeft deze natuurlijk het recht om betreffende schoonvader hierop aan te spreken.

anderzijds als ts meent dat schoonvader ten onrechte wordt aangesproken dan is op de rug gaan liggen met de pootjes omhoog niet de juiste reactie.

door een schikking aan te gaan geef je in ieder geval toe dat jou iets te verwijten valt en kennelijk was de rechtsbijstandsverzekering dezelfde mening toegedaan.