Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aquarius
aquarius - 01-08-2014 20:26:02
Geldzaken & Recht

Forse problemen met nieuwe camper

Getty, blijkbaar is mijn laatste reactie aan tijger1 de mist in gegaan, maar daarin heb ik nog uitgelegd dat mijn exburen allebei 46 jaar hard gewerkt en gespaard hebben. ze hebben niet veel meer dan lager onderwijs genoten, maar dankzij hun harde werk hebben ze zich aardig weten op te werken. maar ze zijn absoluut niet rijk. verder nemen ze helaas nog liever hun verlies dan een jurist in te schakelen. maar deze toestand vreet aan hun.

tijger1, mijn 2e bericht aan u is niet doorgekomen, maar ik bedankte u voor uw tip om rechtswinkel.nl te benaderen. dat zou ik gaan doen. ook heb ik aangegeven dat verdere adviezen van forumleden zeer welkom zijn.

inmiddels heb ik meerdere keren geprobeerd om mijn vraag aan leden van rechtswinel.nl te stellen, maar telkens gaat er wat mis. na het invullen van de diverse gegevens en mijn vraag, verdwijnt alles zodra ik "vraag stellen" heb aangeklikt. er is ter bevestiging ook niet de beloofde email gekomen. ik heb inmiddels contact opgenomen met rechtswinkel.nl om dit te melden.

zo mogelijk graag verdere reacties. ik heb erg met deze topmensen, die zoveel voor misdeelden betekenen, te doen.