Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 02-08-2014 13:19:03
Computers & Telefonie

Facebook spelletjes

Hallo brolga,

.....ik kan niet ontdekken hoe ik moet aangeven dat mijn vraag voldoende beantwoord is, dus reageer ik maar op mijn eigen vraag....

dat doe je prima. op dit forum kun je je vraag niet 'afsluiten'. een reactie plaatsen in het veld reageren is voldoende.

.....ook weet ik niet hoe ik de persoon die geantwoord heeft een bedankje kan sturen. dus heb ik bij hun antwoord op quote geklikt en daaronder iets geschreven. hoop dat het overkomt......

dat is prima gedaan; kan ook zonder quote.
als je vindt dat iemand een prima antwoord gegeven heeft kun je bij dat antwoord op 'dit is een topantwoord' klikken. daarbij komt ook de mogelijkheid tevoorschijn om iemand een bedankje te sturen (dat dan niet op dit forum te lezen is).

met vr.gr.