Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diemenees - 02-08-2014 14:05:19
Auto & Vervoer

Ov chipcard met ns

Het is doodsimpel: net als bij de metro. systeem is afgestemd op de toekomst, als die poortjes net als bij metro dicht zijn. dan zijn in principe dit soort vergissingen niet meer mogelijk.
wat nu nog wel gebeurt is dat onwetende mensen het weer eens vergeten en dan nadenken en snel terugkeren naar poortjes en dan de uitsjek verkeerd gebruiken als insjek.
is al vele, vele keren op forum.ns (waar lekkerisdat het blijkbaar niet aandurft om negatief alles af te kraken) aan de orde gekomen,. je kan dit niet online recht zetten als je mijnns hebt-dat kan enkel bij vergeten checkuit en max 3x per jaar.
personeel van ns wordt trouwens ook niet voorgelicht over alles wat mis kan gaan en hoe op te lossen. dat loont de moeite niet, want het is uiteraard de bedoeling dat ns net als een grote metro zal gaan functioneren. maar niet hardop zeggen, dan gaan de bonden weer opstandig worden.