Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

to
tonyvanwaas - 03-08-2014 10:15:04
Auto & Vervoer

Ov chipcard met ns

Iemand schrijft dat de onwetenden onder ons niet weten van de in en uit-checkpoortjes maar ik heb geen brief van de ns ontvangen waar dat in stond. deze persoon rijdt waarschijnlijk elke dag met de trein en/of is zo ervaren dat hij dat wel weet en daarom zijn geld niet kwijtraakt aan dit soort zaken.
nou zou het kunnen dat die brief hier in amsterdam niet aankomt want een deel van de post in mijn huis in amsterdam wordt fout bezorgd (hier ligt een brief voor de linaeusstraat terwijl ik op een gracht woon, dit dan maar terzijde).
het is gewoon zo dat veel mensen die af en toe met de trein moeten, zeker veel ouderen, niet weten van poortjes die verschillend zijn en dus hun leesbril moeten opzetten om het te kunnen zien en opletten.!