Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 04-08-2014 17:10:30
Auto & Vervoer

Sparta ion fiets

Dealer verwees ons zelf naar sparta om het e.e.a. voor te leggen, veel problemen met deze fiets en nu weer defect. in afwachting van de reactie van sparta, doet dealer niks. nu blijkt uit de technische analyse van sparta dat het ongeluk niet aan de defecte fiets is te verwijten. nee natuurlijk niet direct maar natuurlijk wel indirect! maar nu doet sparta dus niks en moeten wij weer contact opnemen met de dealer. afgelopen week bij de dealer geweest, fiets staat daar nu 5 weken. volgens de dealer heeft hij meerdere malen contact gehad met sparta, hij (de dealer) moet het opknappen. en nu blijkt ook dat de fiets nu storing aangeeft in de motor, display, accu en bedrading? vreemd!
al met al heeft mij vrouw nog steeds haar eigen fiets niet terug! twee weken niet beschikbaar voor de vakantie en na de vakantie nu ook al 5 weken niet en hoelang gaat dit nog duren en wat voor fiets krijg je er voor terug? sparta bedankt….dus niet.