Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

alfatrion
alfatrion - 04-08-2014 21:39:53
Voeding & Gezondheid

Maxmann

U bent aan de overeenkomst gebonden, omdat de verkoper zijn identiteit van de handelaar niet bekent heeft gemaakt. informatie zoals de handelsnaam, het bezoekadres en telefoonnummer moeten gegeven worden. de verzendkosten die u heeft gemaakt komen voor rekening van de verkoper.

als u wel gebonden zou zijn, dan heeft u gebruik gemaakt van uw herroepingsrecht (dat hier een jaar zal zijn). de verzendkosten die u heeft gemaakt komen nu voor rekening van de verkoper, omdat hij er niet op heeft gewezen dat deze voor uw rekening komen.

ik raad u aan om zelf een aanmaning te versturen voor de gemaakte verzendkosten. reken daarvoor 40 euro, zodat u dat 73 euro tegoed heeft. ik verwacht dat u nooit gedagvaard zult worden, maar als dat toch gebeurt dan heeft u een leuke tegeneis.

verder zeg ik: ik zeg: laat ze lekker gaar koken. en niet ingeven aan de druk van het incassobureau. en ik raad u aan om overige zendingen niet meer terug te zenden. dit kost u alleen maar geld.