Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gerbera
gerbera - 04-08-2014 23:32:33
Elektronica & TV

Wasmachine met "klapperende" centrifuge

1: zorg er voor dat u de stekker uit het stopcontact haalt
2: schroef de plaat aan de achterkant van de wasmachine los
3: ontspan en haal de wasmachine snaar / aandrijfriem er af controleer deze op eventuele beschadigingen ( wanneer de aandrijfriem scheurtjes vertoont of deze erg glad is kunt u het beste direct met uw nieuwe lagers samen een nieuwe snaar / aandrijfriem bestellen ).
4: haal de pulley van de trommel as af door de bout losdraaien en pulley voorzichtig er af te trekken.
5: haal nu de borgspie uit de trommel as
6: haal de opsluitplaat die voor de trommellagers zit weg
7: verwijder de borging van de as
8: klop voorzichtig met een houten hamer op de as tot de trommel een stukje naar voren komt, nu is het lager van de as af geschoven op het dunne gedeelte van de trommel as. haal nu het lager er af. schrijf nu de lager maat op deze kunt u vinden op de zijkant van het lager .
is dit niet meer leesbaar, gebruik dan het typenummer van uw wasmachine om de lagers en eventueel de simmering ( lager afdichting ) in onze shop te bestellen het monteren van het nieuwe lager gaat in omgekeerde volgorde.
bron onlineonderdelenshop