Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 06-08-2014 14:37:48
Auto & Vervoer

Auto verkocht via ikwilvanmijnautoaf.nl maar nu komen de voorwaarden pas?

Service iwvmaa schreef op dinsdag 5 aug 2014, 13:03: beste blueone,

bedankt voor je bericht.
we zijn iedere dag bezig om onze dienstverlening te verbeteren. in dat kader en omdat er nog steeds veel onduidelijkheid heerst over jouw vraag willen we alsnog graag reageren.
bij het aanmelden van je auto op ikwilvanmijnautoaf.nl is één van de vragen of je auto rijdbaar is of niet. geef je hier aan dat je auto niet rijdbaar is, dan hebben wij een groot aantal aangesloten rdw-erkende bedrijven die de auto bij je op willen halen. daarnaast kun je ook altijd vooraf met onze automakelaars bespreken dat je auto opgehaald moet worden. wel is het belangrijk dit te doen voor je akkoord geeft op een bieding. standaard is het zo dat je je auto moet brengen. als je achteraf dan aangeeft dat hij toch gehaald moet worden, dan is het logisch dat de bieder geen rekening heeft gehouden met de kosten van het ophalen.
op onze site staan de algemene voorwaarden en hier moet je als verkoper twee keer akkoord voor geven. bij het aanmelden van je auto en bij het accepteren van een bod. de regels over brengen en halen staan hierin vermeld.
we kunnen ons ook voorstellen dat er vragen zijn over onze dienstverlening en wij zijn iedere dag tot 22 uur bereikbaar op 053-7600027. we helpen je graag!

met vriendelijke groet,
team klantenservice - ikwilvanmijnautoaf.nl

het is niet zo druk in de autohandel begrijp ik !!!!

niet bij :

dealerdirect.nl
ikwilvanmijnautoaf.nl
ikwilvanmijnscooteraf.nl
ikwilvanmijnbromfietsaf.nl
ikwilvanmijnfietsaf.nl

dat er tijd over blijft om op dit forum te posten.

ook al bij trosradar en de consumentenbond gekeken :)

beste mensen trapniet in deze firma.!!!!!!!