Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dm
dmace - 06-08-2014 15:03:10
Geldzaken & Recht

Verhuurder vraag inkomen op bij de belastingdienst

Eigenlijk is het een raar systeem. onder de leugen "sociale huurwoning" wordt zonder echte reden uw huur opgeschroefd. bovenop de inflatie (die ook eigenlijk niet van toepassing is op de huurwoningen) krijgt je dan een extra verhoging.
een woning is een woning, en niets meer of minder. hij wordt gekocht door een wooncooperatie voor een vast bedrag, idem aan een particuliere koopwoning.
de maandelijkse aflossing van die woning staat gewoon ook 30 jaar vast, en omdat er in bulk ingekocht wordt, zijn de kosten van een huurwoning meestal nog minder dan 20% van de huidige koopwaarde.
er wordt dus flink winst gemaakt op woningen door wooncooperaties, en geheel onterecht ontvangen zij extra inkomsten onder het mom van de leugen van scheefwonen.
scheefwonen kan helemaal niet. niet in theorie, en dus ook niet in de praktijk.
je hoeft immers ook meer te betalen voor je brood bij de bakker, of voor je auto bij de autohandelaar.
je aflossing van je koopwoning gaat toch ook niet omhoog omdat je meer geeft aan de maatschappij doordat je harder werkt?
tijd dat we eens ophouden met het volk voor te liegen, en hard werken te bestraffen.