Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
fayaworong - 06-08-2014 20:46:51
Elektronica & TV

Vrieskast slaat te vaak aan

Nou ik heb de raad opgevolgd om er een energiemeter tussen te plaatsen en het verbruik ligt ietsje hoger dan wat de fabriek opgeeft. dat is ook normaal met de warmere omgevingstemperatuur lijkt mij. iedereen alvast bedankt voor de hulp bij het uitsluiten van een te hoog verbruik. het blijkt dus dat de vriezer niet te vaak aanslaat.
nu is het punt dat de vriezer veel geluid maakt bij het koelen ( alsof de ventilator of motor niet vrij draait of trilt). dit vervelende geluid (alsof er een krekel in zit) is de hele tijd te horen als de vriezer koelt. ik weet nu niet of ik een zeur ben of dat er echt iets niet klopt. iedereen die het gehoord heeft vind het redelijk raar klinken. niemand kan zeggen of dit normaal is of niet. hoe kan ik zelf hier achter komen?
alvast bedankt voor de hulp!

groeten fayaworong