Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

my
myrthe78 - 06-08-2014 22:13:01
Elektronica & TV

Incompleet product omruilen

Bedankt voor jullie reacties. ik vond het ook al een raar verhaal.
de manager was er op dat moment niet. wel heeft een medewerkster gebeld. bleek dat ze van hem al eerder op haar zodemieter had gehad omdat ze een apparaat retour had genomen die niet compleet was.
wel kon ik een andere krijgen wanneer die van mij stuk was.
een lampje ging branden. ik ben naar een ander filiaal gegaan en heb gezegd dat de ventilator het wel doet alleen het heen en weer bewegen niet. ik vond het erg om tegen deze dame te liegen, maar om ook tegen haar te zeggen dat er een onderdeel mistte...
nu heb ik een andere die compleet is en het doet!

ik hoorde trouwens van mijn moeder dat zij daar eens een dvd/videoband terug wilde brengen, omdat deze werd geweigerd in de speler. zij kreeg het ook niet voor elkaar. misschien is het daar tijd voor en andere manager!!