Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 18-08-2014 16:24:20
Geldzaken & Recht

Tegoedbon

[quote=alfatrion schreef op donderdag 7 aug 2014, 00:22]ik verbaas me dat mensen hier zo makkelijk aangegeven dat ts geen recht zou hebben op zijn of haar geld.

een waardebon verplicht een winkel tot iets. op het moment dat zij op houd te bestaan pleegt ze een wanprestatie jegens de houders van dergelijke waardebonnen. de waardebonnen zijn immers niet meer te verzilveren. dit maakt dat ts recht heeft op uitbetaling.

zou zeggen: 'op haar geld!'

vrijwillig de boeken neergelegd, de bedrijfsvoering beëindigd. en de status was de firma was? persoonlijke aansprakelijkheid van de oud-eigenaresse comme ça, [edit redactie], mogelijk zo nodig in een korte civiele procedure bij de kantonrechter de vordering - waardebon - opeisen.