Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ci
cindy85 - 07-08-2014 11:00:52
Geldzaken & Recht

Bkr registratie door restschuld, hier nog iets aan te doen?

[quote=1953 schreef op donderdag 7 aug 2014, 01:09]de restschuld van € 18.000 is in feite door ing omgezet naar een langlopende lening of een krediet(hypotheek) naast de aflossing ook - ingecalculeerd - kredietrente daarover betaald.

zolang u nog afbetaalt aan die restschuld van € 18.000 zal ing u niet gaan afmelden bij de bkr! het is ter bescherming uwerzijds dat niet verder in de schuldenput geraakt. dat kan vervelend zijn als u een abonnement voor een mobiele telefoon wilt gaan afsluiten: abonnement kan geweigerd worden. of u wilt een nieuwe auto gedeeltelijk financieren: kredietwaardigheid wordt dan met argusogen bekeken en afgewezen.

als de ing mijn restschuld had omgezet naar een krediet of lening had er niets aan de hand geweest, maar zij hebben het doorgestuurd naar hun nevenbedrijf interpartes incasso en zodra het bij een incasso bureau ligt dan wordt het een a2 codering.. dit is nimmer mijn keus geweest en dacht het goed opgelost te hebben met de ing.
nu willen zij er niets aan doen terwijl mijn schuld bijna is ingelost.