Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tenormin
tenormin - 07-08-2014 16:53:29
Geldzaken & Recht

Tegoedbon

[quote=mahadma schreef op donderdag 7 aug 2014, 16:41]als het openbaar gepubliceerd is (krant, plakkaat op de deur) had de ts toch eerder kunnen reageren en de bon te incasseren in de vorm artikelen.

de ts schrijft in haar o.t. dat nu blijkt dat de zaak vorige maand gestopt is. het artikel is van 6 juni en haar "klacht" is dus precies 2 maanden na sluiting. al zal het in het ad gestaan hebben met regio tilburg; is zeer wel mogelijk dat ze die krant niet leest. zullen ook wel artikeltjes zijn geweest in de plaatselijke lokale krantjes. maar ja, als je zoiets niet leest (een nee/nee sticker b.v.) is de kans groot dat de ts deze mededeling gemist heeft. kan ook nog zo zijn dat mevrouw niet in tilburg woont. maar denk nog steeds, als ze mevrouw "kent" haar het beste gewoon kan benaderen.