Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

czar
czar - 07-08-2014 22:10:55
Computers & Telefonie

Philips telefoon batterijtjes

[quote=tot15karakters schreef op donderdag 7 aug 2014, 18:07]zoals ik al eerder melde, de achtergrond verlichting met goede leds gaan langer mee dan goedkope made in china lampjes en vele gsm toestellen hadden hetzelfde probleem.


ik wil niet veel zeggen, maar vrijwel alle leds komen tegenwoordig uit china.
led-lampen voor huis-verlichting haal ik dan ook altijd direct uit china. laatst toch eens een osram lamp in de aanbieding gekocht. inderdaad, ook made in china en erg best licht gaf die niet.

je zal mij overigens niet horen zeggen dat er geen kwaliteitsverschil in ledjes zit, maar dat zit 'm meer in het type led.

de ledjes gebruikt voor achtergrond verlichting hebben maar een heel laag vermogen nodig. die worden ook amper lauw-warm en kosten geen drol. die worden echt niet zwart uit zichzelf. misschien dat daar een andere reden voor was?

voor veel elektronica geldt dat het uit china komt en de bewering dat dat china-rommel is is inmiddels enorm achterhaald. het geldt nog wel voor speelgoed.