Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcow - 08-08-2014 14:51:24
Garantie & Verzekeringen

Hersteladvies "verzekeren is vooruitzien.nl"

@leesditteerst: waar baseer je het op dat ik werknemer van gfh giro zou zijn?

ik ben een kritische consument die daarnaast een achtergrond in de financiƫle dienstverlening heeft.
al 12 jaar werkzaam in een binnendienstfunctie bij een tussenpersoon.
het valt mij op dat je wel erg eenzijdig alles aan het belichten bent, alsof de gfh giro medewerkers alleen maar fouten maken.

ik kan alleen beoordelen wat ik heb gezien toen de adviseur bij mij is geweest:

-dezelfde looptijd is bekeken en vergeleken. later is de looptijd wat verlengt ivm verhoging aow leeftijd
-appels met appels zijn vergeleken, dus met hetzelfde sprookjesrendement als de verzekeraars gebruiken. ga je dat verzekeraars rendement doorrekenen dan klopt er niet zo heel veel van, en kom je netto uit op ongeveer 2% historisch gezien.
-vroeger werd niet eens gevraagd naar een beleggingsmix, maar door het invullen van een profiel is bij mij wel de juiste mix gebruikt.
-hoe kan je een rekenvoorbeeld voorspiegelen met alleen 100% beleggen..... ik moest even 2x lezen voordat ik hard moest lachen... meer dan 6 miljoen polissen op basis van beleggen zijn er verkocht.

beleggen is niet verkeerd beste mensen, je alternatief is 1,3% rente op een bank ontvangen, totdat je voldoende vermogen hebt om van die 1,3% ook nog eens 1,2% af te dragen aan de fiscus.

-er zullen niet zo heel veel oud regime polissen lopen, aangezien over iets meer dan en maand de eerste 15 jaar uiterlijk voorbij zijn.
voor alle polissen die wel nog lopen zal de looptijd dus niet echt lang meer zijn en dus is een overstap meestal niet interessant.

met een geweldig anonieme naam als lees-dit-eerst mensen bang maken voor iets wat er niet is, je zou zomaar een concurrent van gfh giro kunnen zijn of iemand die er belang bij heeft dat die woekerpolissen blijven lopen.

ik ga daar verder geen uitspraken over doen, maar als iemand mij persoonlijk aanvalt heb ik wel het recht om mij te verdedigen lijkt me.